PDF چاپ ایمیل

مهندسی پی

چکیده

در هر سازه ای، بخشی از سازه به نام پی (یا شالوده و یا فونداسیون) وظیفه انتقال بار به زمین را دارد و درنتیجه، توجه به این بخش از سازه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. دانشجویان رشته مهندسی عمران در این درس با مطالب مختلف در خصوص طراحی و تحلیل انواع پی های سطحی و عمیق آشنا می شوند. در حالت عادی، بار سازه به لایه های سطحی زمین توسط پی های سطحی منتقل شده، ولی در حالتی که لایه مقاوم زمین در عمق قرار گرفته باشد، بار توسط شمع به عمق زمین منتقل می شود. در این درس، علاوه بر آشنایی با پی ها، اصول کلی طراحی سازه های نگهبان خاک نیز بحث می شود. از میان انواع سازه های نگهبان، در این کلاس، به دانشجویان تحلیل و طراحی دیوارهای حائل صلب آموزش داده می شود و مباحث بقیه انواع سازه ها در مقاطع بالاتر بحث خواهند شد.

اهداف

1) آشنایی دانشجویان با مسائل مرتبط به طراحی و ساخت انواع پی های سطحی و عمیق (شمع) و سازه های نگهبان.

2) تربیت دانشجویان برای طراحی و تحلیل این دسته از سازه ها

milad2 milad1

برای گرفتن طرح درس اینجا کلیک کنید.

فرمولر درس مهندسی پی (مورد استفاده دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد)